top of page

Zelf uw huis verkopen
 

Voor het verkopen van uw huis in Spanje bent u niet afhankelijk van wat een makelaar al dan niet voor u kan betekenen. U kunt ook heel simpel, mét de hulp van A CASA, zelf uw eigen huis verkopen.

 

Veel potentiële verkopers aarzelen om met een makelaar in zee te gaan bij de verkoop van hun woning. Dat is niet helemaal onbegrijpelijk. Het aanbod van makelaars in Spanje is nog steeds overweldigend, en hoe scheid je de goede van de slechte? Bovendien brengen makelaars in Spanje nog steeds "huizen hoge" tarieven in rekening aan de verkoper. Daar bovenop worden allerlei administratieve en fiscale zaken vaak niet goed geregeld, en blijft de verkoper met de gebakken peren zitten.

 

Maar u kunt ook heel eenvoudig uw huis zelf verkopen. Dat kan met hulp van A CASA.

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

 1. In overleg met A CASA worden alle papieren doorgelopen en wordt bekeken of de woning aan alle wettelijke en formele eisen voldoet om zonder problemen te kunnen worden verkocht. Vrijwel alle kopers laten zich heden ten dage bijstaan door een gestor of advocaat. Het is daarom een absolute noodzaak dat de escritura op orde is, eventuele verbouwingen zijn bijgeschreven en dat de gemeentelijke vergunningen aanwezig zijn. Wij nemen dit met u door en ondernemen actie waar nodig.
   

 2. U zorgt ervoor, dat er een ‘’te koop’’-bord op uw woning wordt geplaatst of dat uw woning op andere manier wordt aangeboden. Ook zorgt u voor een contactpersoon die de woning kan laten zien aan potentiële kopers. Dit kunt u zelf zijn, maar dit kan ook een vriend, buurman of kennis zijn. A CASA kan hierin geen rol spelen.
   

 3. Indien u met een koper tot een akkoord komt, neemt u contact op met A CASA. Vanaf dat moment zorgen wij voor de gehele afwikkeling van de koop, het koopcontract, de aanbetaling, de afspraak bij de notaris etc., etc. A CASA begeleidt u verder in het gehele verkooptraject. 

 


Voordelen van deze manier van verkopen:
 

 • Geen dure makelaar, dus kunt u de woning voor een aanzienlijk lagere prijs in de markt positioneren

 • U behoudt zelf de regie over de verkoop

 • Geen zorgen over de papieren rompslomp

 • A CASA is een onpartijdige en dus betrouwbare partner bij uw verkoop

 

Neem contact op met A CASA over deze unieke service. 

Contactgegevens

Adres
Calle Roma 3

Urb. La Marina

03177 San Fulgencio

Openingstijden
Ma - Do: 10:00 - 14:00 en 17:00 - 20:00
Vr: 10:00 - 14:00

Contact
T:  +34 96 679 6292

M: +34 619 333 994

E: info@gestor.nl

Social media

 • Facebook
bottom of page